Sökes: Redovisningskonsult/ekonomiassistent till liten redovisningsbyrå med stora möjligheter

Kort om företaget:
Vi är en liten redovisningsbyrå med just nu 2 personer, som startade 2008 och som växer snabbt. Vi har bara härliga kunder - med varierande behov inom olika branscher - och vi vill med service och kompetens inom vårt område hjälpa dem allihop att nå sina mål.

Vi har kontor i Gamla Stan men sitter även på uppdrag ute hos kunder i Stockholm.

Arbetsmoralen är självklart hög, likaså servicenivån och yrkesstoltheten.

Vi har trevligt på jobbet och gillar vad vi gör. Jag som byråledare är väldigt mån om att du ska känna att det är roligt att gå till jobbet, även en måndagsmorgon.


 
Du erbjuds:
Du erbjuds en anställning på del- eller halvtid i ett litet, växande bolag med stor flexibilitet och trevliga kunder.

Du får månadslön och flextid, friskvårdsbidrag, pension, möjlighet att jobba hemifrån en del om du vill, vidareutbildningar och kontinuerlig uppföljning samt trevliga arbetskamrater i en positiv miljö.

Är du rätt person för oss så erbjuds möjligheter att vara med och påverka företagets framtid, hur vi arbetar och vad vi vill åstadkomma. Vi vill gärna ha dig med på tåget!


 
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med löpande bokföring, reskontrahållning, avstämningar, fakturering och rapportering. Du har ansvar för att det du producerar, samt dess löpande tidrapportering, är korrekt och sker enligt uppsatta rutiner.

Du har ansvar för att hålla deadlines för dina arbetsuppgifter löpande under året. Periodvis har vi hög arbetsbelastning då alla behöver hugga in lite här å var.

Du kommer att ha ansvar för viss intern administration och uppföljning. Du har möjlighet att driva en del av vår utveckling av interna rutiner och rapportering för att leverera ytterligare effektivitet och kvalitet till kunden.

Du kommer främst att arbeta i Visma Administration. Att kunna Excel, i alla fall på en grundläggande nivå, är en förutsättning i jobbet hos oss. Övriga systemstöd vi nyttjar är Visma Advisor, Visma Stämpla, Harvest, Gmail, Dropbox/Paper och Telia Touchpoint. (Företaget kan även erbjuda OmniFocus eller motsvarande personligt systemstöd för att fånga upp bollar som hänger i luften, för tryggheten att inget faller mellan stolarna).

Målet är att du på sikt kommer ha ett totalansvar för egna kunder, så erfarenhet av rådgivning samt att upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration är därför meriterande. Erfarenhet av personaladministration och lönehantering på en mer omfattande nivå är även detta meriterande.


 
Efterfrågas:
Vi söker dig som är stresstålig, och som kan fokusera på rätt saker när det är många deadlines som ska hållas. Du behöver känna dig bekväm i att ha kontroll över flera kunders service samtidigt, och kan växla mellan olika kunder snabbt och effektivt.

Vi uppskattar att du är engagerad och att du bidrar med din positiva energi. Vi peppar och stöttar varandra på arbetsplatsen och gillar vårt jobb.

Vi söker dig med erfarenhet av redovisning eller erfarenhet från en redovisningsbyrå. Du som lätt kan sätta dig in i våra kunders behov och våra rutiner - allt för att snabbt kunna börja hjälpa kunderna att uppnå sina mål.

Du vill alltid göra ditt bästa och du är även prestigelös och hugger in när du ser att det behövs hjälp eller att något behöver göras omgående.

Du tycker det är naturligt att ha ordning och reda omkring dig. Du bör vara flink och noggrann och ha en grundläggande förståelse för yrket.

Du trivs och vill jobba med redovisning och administration, du är intresserad och lättlärd. Du känner ansvar för ditt arbete och har en hög arbetsmoral. Du tycker - precis som vi andra - att en hög servicenivå är en självklarhet att ha.

Du behöver ha förmågan att prioritera, och kan arbeta fokuserat även under stressade perioder.

Förmåga till kommunikation, lyhördhet och flexibilitet värderas högt.

Du har erfarenhet av att arbeta i Visma Administration (alternativt är supersnabb på att lära in nya system och därför provat och är bekväm med demoversionen tills vi ses), samt har minst grundläggande kunskaper i att hantera Excel.


 
Ansökan:
Skicka in din ansökan (CV+ brev till oss) via epost till (info at nt7.se) tillsammans med vilken arbetsprocent du föredrar samt löneanspråket för en sådan omfattning. Sätt märkning 201707-RED i ämnesraden. Notera att ansökningar utan löneanspråk dessvärre ej kommer att kunna beaktas.

På grund av semestertider kan vi inte hantera ansökningar per telefon.
Vi kommer att hålla intervjuer med start vecka 30 och sedan löpande tills vi hittar dig med rätt kompetens och rätt personlighet .
Vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen med din ansökan!
Allt gott!

/Nina Thell